Lemmikkihoitola Haukurnau

Rövarholmantie 25
21620 Kuusisto, Kaarina
050-4499320
040-8313634

annamaija.bogar@haukurnau.fi

Uutiset

- Vuosi 2012 saatiin kunnialla päätökseen. Joulu oli taas kiireinen - samoin uusi vuosi - mutta muutenkin on vieraita riittänyt tasaiseen tahtiin koko syyskauden ajan. Uutta vuotta vietimme rauhallisesti kovasta paukkeesta kaukana. Kiitos siitä naapureillemme taas kerran!

Kiitos menneestä vuodesta kaikille ihanille asiakkaillemme, ja  oikein mukavaa Uutta Vuotta!!!

- Haukurnaun toiminnan toinen kesäkausi 2012 on melkein lopuillaan. Muutaman päivän päästä alkavat koulut, ja hoitolassa tasaantuu työtahti. Paljon uusia, hauskoja tuttavuuksia on käynyt tämänkin kesän aikana, ja vanhat mukavat tutut tietenkin myös! Uimassa on käyty omassa rannassa, vaikkei tämä kesä niin kuuma ollutkaan kuina viime kesä. Kiitos mukavista hetkistä kaikille asiakkaille!!! :)

- Haukurnaun toiminnassa tuli vuosi täyteen joulukuun 16. 2011. Joulu ja Uusi Vuosi menivät kiireessä, samoin hiihtoloma ja Pääsiäinen. Muutenkin on vieraita riittänyt taisaiseen tahtiin. On niin mukavaa tutustua uusiin karvakavereihin sekä saada vanhat tutut aina uudestaan tänne meille hoitoon! :)

- Kesä on ohi, ja nyt hiukan huilataan. Ulkotarhat ovat valmiit, ja pikkuhiljaa saamme uutta ilmettä myös hoitolan ympäristölle. Koirahoitola on ollut melkein jatkuvasti täynnä, ja kissalakin on ollut ahkerassa käytössä. Kesällä 250 koiravieraan raja meni rikki. Heistä suuri osa on vieraillut meillä useaan otteeseen. Eri rotuja on ollut 84. Työ koirien ja kissojen kanssa on ollut hauskaa ja antoisaa! Kiitos mukavasta kesästä kaikille vieraillemme ja tervetuloa uudelleen!

 

-8.2.2011 tehtiin Haukurnaun tiloissa virallinen eläinlääkärin vuositarkastus. Kommenttina: selvästi ratkaisuja oli mietitty ja suunniteltu huolella!  Ja niinhän niitä oli! :) 

-Joulu ja vuodenvaihde sujuivat kiireessä ja vilskeessä. Monenmoisia vieraita olemme hoitaneet kolmen hengen voimin. Koirat ovat nauttineet lumihangessa kirmailusta, eikä välillä kireäkin pakkanen ole tahtia haitannut.

-Tilat on nyt testattu ja toimiviksi havaittu. Vielä on kuitenkin hurjan paljon tekemistä ennen kuin paikat alkavat näyttää valmiilta muualtakin kuin koirien puolelta.

SUURET KIITOKSET YHTEISTYÖSTÄ Pialle Pia´s Dreamdogsiin ja Sannalle Gomakiin!!!

-Kättöönottotarkastus tehty 16.12.2010 ja voimme aloittaa toiminnan! :)

Ihania koiruuksia tullut hoiton! Viihtyvät hyvin hoitolassa. Huomenna 18.12. tulee uusia tuttavuuksia.